Zoveel geluk er in Staphorst was tijdens de slep, zoveel pech had de organisatie van Harskamp. De vrijdagavondwedstrijd was al afgelast om het terrein te besparen voor de volgende dag. 

Samen met Up en Down zijn we vertrokken naar de Veluwe. De barbecue was weer van de zolder gevist en varken was geschoten. Kortom het kon alleen maar gezellig worden. 

Bij aankomst was het enigszins vochtig, het laatste stukje werden we gesleept om onze plek te bereiken.

Als 7e van start, de machine ging lekker in de ketting hangen en kreeg de wagen naar een 109.52. White Shadow had een 109.28 en was daarmee uit de finale gekickt.  Want de 109 was goed voor de een 5e plek die een plaats opleverde in de finale van 5.

Simply Green beet de spits af met een afstand van 108.58. De Turbo Aardbei ging met een 103.75 er achteraan. De Mystery kreeg de wagen tot een afstand van 101.20. De Red Impact ging de Aarbei voorbij met 107.61. Ons groene hert liet na een onstuimige start bij de 95 meter de kop hangen. (weer te weinig grip op de baan)

Uiteindelijk een 5e plaats bij het NK en  een 9e plek in de competitie.

De plannen voor de winter zijn natuurlijk al  in volle gang, voor wat je winter kunt noemen. We zullen ook een poging doen om aan te haken in Zwolle 22 januari 2016. 

JoomShaper