Made
 
Na 2 afgelaste wedstrijden weer vol goede moed vertrokken naar het zuiden.
De intercooler was weer vakkundig gerepareerd. De combinatie Duntep en Up& Down verzorgden het transport voor de trekkers.
 
Made is een van de grootste wedstrijden waar wij komen met de trekker, 3 dagen en 3 banen. De omstandigheden waren wel redelijk met het weer, de baan lag er goed bij dus weer eens een middag vol gezelligheid, rook en Full Pulls
 
De Red Devil had zaterdag de proeftrek, de jarige Wim liet zijn afstand staan waarmee hij gokte dat de rest niet zover zou komen. Maar dat was riskant, uiteindelijk gingen er hem 7 voorbij met een FP.
 
 
De finale ging van start met Red Impact, die kreeg de wagen net over de 100 meter. De Wilde Piraten draaiden ook goed en kregen het niet verder dan een bijna 98 meter. Concullega Up & Down zat ook in de finale en ging net over de 93 meter. Toen was het de beurt aan Van Stappust, het optoeren is ondertussen knapachtig onder controle, feilloos op toeren zonder ether, zelfs bij het starten is geen snufje nodig. Maar de run in de finale ging iets minder fortuinlijk dan de kwalificatie, bij het loslaten van de koppeling kwam de moter net iets onder het gewenste toerental en zakte te ver naar beneden.
 
De motor kwam er wel weer bovenop maar dan is de snelheid eruit en dan red je het net niet. Maar met een afstand van net de 97m zijn we tevreden met een 5e plaats, we staan nu gedeeld 4e in de competitie.
 
Tijdens de finale run ging de motortemperatuur flink omhoog wat eerst nog wat vraagtekens bezorgde, de oorzaak is inmiddels gevonden. Voor Speuld staan er weinig technische hoogstandjes op de agenda, maar wel veel onderhoud. Het technische gedeelte zal worden gecheckt op aparte gekkigheid.
 
3 juli staat de wedstrijd in Speuld op het programma. 
  

JoomShaper