Na een lange rustperiode stond de eerste buiten wedstrijd van het seizoen in Wekerom op de agenda.

Omdat er iets te veel water naar beneden was gevallen ging dat spektakel niet door.

De volgende zou Erichem zijn, en dat was afgelopen zaterdag. In tegenstelling van wekerom was zaterdag de zonnebrand fles geen overbodige luxe.

Op een nieuw ingedeeld wedstrijdterrein was het aan de Red Devil om de proeftrek in goeie banen te leiden. Toen die machine zonder al te veel moeite er een FP uit wist te slepen ging de sleurkar een tandje zwaarder. Up en Down onze medereiziger had de eer om voor een zwaardere wagen de proeftrek te doen. Dit was ook een feilloze run en ging met gemak naar de 110m lijn. Nog maar een stapje zwaarder, en nu was het tijd om het groene paard is te strelen. Een run van dik 107 resulteerde in de 1e officiele afstand. Een lange tijd ging ons daar niemand aan voor bij, totdat de laatste competitie deelnemer van de dag aangehaakt stond Simply green. Die machine ging als een speer en passeerde ons met een 1.5 meter.

Finale tijd met 4 strijders, Simply, Red Impact en Het geheim van de Vallei

We mochten als eerste een poging doen, de start zou alles beslissend zijn voor ons, de koppeling pakt het niet feilloos op wat resulteerde van een afstand tegen de 100m lijn. Red Impact ging als een kogel en knalde met een ruime 8 meter ons voorbij. Secret of the valley nam onze 2e plaats over met 1cm verschil!!. Simply ging nummer 2 en 3 voorbij en zette de combinatie op een afstand van 104 meter.

Dat resulteerde voor ons in een 4e  plek, deze week gaat de koppeling is voorzichtig is nagekeken worden. Om de  machine te prepareren voor het komende weekend in Stroe                    

 

JoomShaper