Tijdens de wedstrijd in  Putten ging de moter vrij snel uit. Na een kort onderzoek bleek dat probleem bij  de brandstof pomp te zitten. Weer terug op de oude afstelling van de afgelopen  wedstrijden en afwachten hoe het in Lunteren zou gaan.

De eerste  run was goed, de balans en snelheid waren goed een ruime Fp. Samen met The  Mystery werd de finale verrreden, vanaf de start ging de trekker al naar links  tot aan de 85m kon Arjan het redden. Daarna moest hij toch echt stoppen om niet  buiten de lijnen te komen. The Mystery ging ons een paar meter voorbij.

Harskamp

Na een tevreden wedstrijd in Lunteren gingen  we volle goeie moed richting Harskamp. Er was niets veranderd ten opzichte van  de wedstrijd in Lunteren. De baan in Harskamp was een vreemd stukje klei. Bij de  start ging het direct al mis, de neus kwam omhoog. Op het moment dat de neus  neerkwam kwam de achterkant in de gat, dat zorgde voor nog meer onbalans,  waardoor de turbo zijn druk verloor. Plaats 13 van de 14 was het uiteindelijke  resultaat.

Lochem

Lochem was de volgende competitie  wedstrijd. Naar een telleurstellend optreden in Harskamp moest er toch iets  worden gepresteerd. We mochten als 5e aanhaken, de baan leek redelijk maar toch  zat er aan het eind weinig grip. De keuze voor de versnelling was eerst nog  beetje wisselvallig om maar niet stuiterend te vertrekken. de start ging mooi  klein beetje wild maar de snelheid zat er goed in. Maar helaas had de combinatie  te weinig snelheid om door het stuk te gaan zonder grip. Een 8e plek was het  resultaat. Aankomende zaterdag is de competitiestrijd in Oudenbosch. 

JoomShaper