Na een podiumplek tijdens de thuiswedstrijd gingen we met volle moed naar de VDB megapull Stroe. Samen met de trekker van Up&Down op de wagen van Duntep vertrokken we naar het zonnige Stroe.

We waren mooi op tijd aanwezig en hebben de baan beetje leren kennen door het kijken naar de 3,6. Er zat een ietwat zwakke plek nabij de 100m. Wil je dan een FP neerzetten, dan moet er snelheid in de hele handel zitten om die plek te overbruggen.

De Black Magic had de proeftrek en zette de wagen net over de 100m meter. De afstelling van de wagen veranderde niet. Wij mochten als tweede gas op de lollie geven: een FP.

Het slotstuk van de run was iets met koppelingwerk verlopen maar de machine deed het prima. De kornuiten van Red Impact noteerden ook een FP. Als laatste plaatste The Mystery  zich voor de finale.

Maar de finale moest nog gestreden worden, 2 grote heren en een kleine man.
We mochten als eerst de wagen over de baan sleuren. Na wat gebok en gestoot van de sleepwagen die het remmen niet onder controle kreeg, stonden we ingegraven op een dikke 99m. Red Impact had de zaak mooi aan het draaien en ging de leidersvlag voorbij, een dikke 101m. Maar The Mystery kon ons nog op een 3e plek zetten, helaas geen goeie start wat resulteerde in een ruime 60m.

JoomShaper