De eerste runs van het seizoen waren nog niet veelbelovend. Maar gelukkig had chef monteur nog een weekje vrij van de werkverschaffer dus kon er  in alle rust gesleuteld worden.

Wekerom was dan de eerste officiële wedstrijd van de  competitie,  de nieuwe windmolen was er weer afgsleuteld en het ouwe  beessie van vorig seizoen maar weer terug gemonteerd. De leidingen van het  koelwater voldeden nog niet aan onze eis, een verlies van 20 liter in 1 run kan  toch niet de bedoeling zijn.

De nieuwe koppeling was ook alweer aan een onderhoudsbeurtje toe, hier en daar een iets andere afstelling en het paard kon weer in elkaar. Vrijdagavond de machine even aan de pruttel gehad en ja het leek goed.

Zaterdagmorgen met de wagen van Dulasta vertrokken naar Wekerom samen  met de Green Bullet en Up and Down. De omstandigheden leken goed, een zomers weertje, een baan waar grip was te vinden maar ook naast de baan was er weer  genoeg te zien.  Van Stappust had een startplaats achterin het veld. Bij de  start van de run was direct al te zien dat het beter ging dan de week ervoor.  Jammer maar helaas waaide de machine net over de 100m lijn uit, een tandje te  hoog gegokt. Omdat we anderhalve meter te kort kwamen voor een finale plek werd  de machine zonder schade weer opgeladen. Voor de komende tijd zullen er geen grote dingen veranderen. De eerstvolgende strijd is hier in Staphorst  (16-5)

JoomShaper