Kamperveen is voor ons de  laatste jaren vaak de eerste wedstrijd van het seizoen, Als het ons lukt om de  machine op tijd klaar te hebben, het is dit jaar ook weer gelukt om in  Kamperveen te rijden.

De Chef monteur had de week voor  de wedstrijd vrij gepland bij de werkverschaffer, om de laatste dingen  af te maken. Maar zoals we onder tussen  wel weten is de winterstop altijd net weer aan de korte kant. Er moest nog even  gas worden gegeven om alles klaar te hebben, maar vrijdagavond was het dan toch  eindelijk zover dat de machine voor het eerst weer liep, sinds het NK vorig  jaar. 

Zaterdagmorgen werd de laatste  hand gelegd voor de strijd in Kamperveen, samen met Up&Down en de Green  Bullet op de wagen van firma Duntep vertrokken.

Het weertje zat ons mee maar dat  weerhield helaas de baan van veel grip, de wind en de zon droogde de baan snel  op. De Green Bullet had helaas een koppeling probleem en heeft alleen maar  aangehaakt en is daarna afgesleept meer info www.team-greenbullet.nl

Het was tijd voor de  superstandaard B (4,5 ton supersport) er was ondertussen een giertank met vocht  de baan ingebracht maar helaas nog niet veel grip.

We hadden de proeftrek, razend  benieuwd hoe de nieuwe koppeling en turbo configuratie uit zou pakken. De run  moest helaas bij de 90 meter worden afgebroken i.v.m. een afgeschoten koelslang.  De bestuurder had zelf ondertussen ook een paar liter na binnen gewerkt wat niet een enorme prettige ervaring leek. De slang werd even in het rennerskwartier  weer aangedraaid en we konden weer rijden. Hartelijk dank voor de mensen die met liters koelwater aan kwamen rennen. De hond die we 2 seizoenen geleden in de pijp hadden was ook weer bij de positieven, turbo toch een maatje te  groot?

De tweede run ging ook niet  volgens het boekje, iets te vlot met de koppeling, en een slechte plek in de  baan, kreeg de moter even een zware dobber en kwam er helaas niet bovenop.

Up&Down had ook helaas niet  een enorm succesvolle seizoen start meer infowww.teamupanddown.nl

Aanstaande Koningsdag(Zat.27-04) begint het officiële competitie seizoen. We starten in Wekerom en zullen waarschijnlijk weer het de zelfde teams op reis gaan.

 

 

JoomShaper